Peuter/kleuter Beweeguur

Wil jij je kind kennis laten maken met sporten in de vorm van gymnastiek, maar is hij of zij te jong om zich aan te sluiten bij Modern Jazz Dance, Ritmische Gymnastiek of Turnen? Dan biedt HSV de oplossing! Vanaf het seizoen van 2017-2018 hebben wij het Peuter/kleuter Beweeguur geïntroduceerd. Elke woensdagmiddag van 15.30-16.15 kunnen de peuters en kleuters zich uitleven bij juf Aukje.

Tijdens deze drie kwartier leren jongens en meisjes tussen 2,5 en 5 jaar kennis maken met de jeugdsporten die wij te bieden hebben: Modern Jazz Dance, Ritmische Gymnastiek en Turnen. Spelenderwijs kunnen de kinderen lekker bewegen, gymmen en dansen en leren ze vaardigheden die een introductie geven voor de jeugdsporten. Wanneer de kinderen oud genoeg zijn om zich aan te sluiten bij één van de disciplines is de mogelijkheid daar om makkelijk in te stromen.

Nog niet helemaal overtuigd? Kom gerust een keer langs in de les of doe een gratis proefles. Stuur wel even een mailje naar juf Aukje om te laten weten dat je komt voor een proefles. Haar mailadres kan je vinden onder ‘Informatie’ > ‘Trainsters’.