Nieuws

Geslaagde regiofinale in Twello voor selectie Ritmische Gymnastiek (8 april 2018)
Gisteren vond in Twello de regiofinale plaats voor de tweede divisie selectie in Ritmische Gymnastiek. Slechts de helft van de gymnasten konden zich door de plaatsingswedstrijden plaatsen voor deze finale. Thirza werd bij de mini’s knap 4e en Emi werd ook knap 8e bij de benjamin’s. Een geslaagde dag dus!
regiofinale
Thirza en Emi met de vlag, Rigt-Anne was mee om te supporten!
Stichting Leergeld en Jeugd Sportfonds (24 maart 2018)

Steeds meer kinderen kunnen om financiële redenen niet de dingen doen die voor leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Daarom stelt de gemeente Tystjerksteradiel budget beschikbaar om kinderen uit de gemeente de gelegenheid te geven om bijvoorbeeld te kunnen sporten. Zo worden de ouders van deze kinderen met een te laag inkomen een handje geholpen.
Ook voor sporten bij HSV kan er ondersteuning van de gemeente aangevraagd worden door middel van Stichting Leergeld in samenwerking met het Jeugd Sportfonds. Via www.kindpakket.nl kunnen ouders zelf een aanvraag doen. Het Jeugd Sport Fonds heeft €225,00 beschikbaar per jaar voor een sportend kind en voor sommige sporten is dat genoeg maar vaak niet om er ook nog sportkleding aan te vragen. Het gezin krijgt dan ook een bon ter waarde van €70,00 die ze bij 2 sportwinkels in de gemeente kunnen gebruiken voor de artikelen die Stichting Leergeld er op gezet heeft.

Voor meer informatie, klik op het document.
Uitwerking St Leergeld JSF verenigingen

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering (17 maart 2018)
Hierbij nodigen we u van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering van HSV. Deze zal plaatsvinden op maandag 19 maart van 20.00 tot 21.00 in It Maskelyn in Hardegarijp. De ledenvergadering is bestemd voor alle leden, ouders/verzorgers van leden en de trainsters van HSV. We willen u graag informeren over de lopende zaken waarmee het bestuur zich bezighoudt en we hopen op uw komst en betrokkenheid.
Hieronder de documenten van de Agenda, het Jaarverslag en de Notulen van de ALV van vorig jaar.
Instroming Jazz 1 (6-9 jaar) (12 maart 2018)
Er bestaat wat onduidelijkheid over de instroming van de jongste jazzgroep van 6-9 jaar. In het vorige nieuwsbericht werd verkondigt dat er na de Friese Kampioenschappen instroom weer mogelijk is. Dit is echter niet het geval. Wanneer iemand stopt bij deze jazzgroep is er pas weer plaats.
Wel is er voldoende ruimte bij het turnen en de ritmische gymnastiek. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Monique Osinga via het contactformulier op de website.
De tweede plaatsingswedstrijd voor zowel turnen als ritmische gymnastiek (12 maart 2018)
Op zaterdag 10 maart waren de 2e plaatsingswedstrijden voor zowel het turnen als de ritmische gymnastiek.
Marjanne Hoekstra (turnen) ging zaterdag naar Burgum en met goede resultaten. Ze werd in een sterk deelnemersveld 14e in haar categorie.
In Nieuwe Pekela kwamen Thirza Ho-A-Hing, Rigt Anne Beetsra, Emi Gunnink, Leondra de Sloten, Merel Wieringa, Fenna Bosma, Emmy de Boer en Marije Hummel in actie. Bij de mini’s individueel werd Rigt Anne 7e en Thirza 8e. Bij de benjamins werd Emi knap 12e en Leondra bij de pré-junioren 19e. Bij de junioren werd Merel 20e en tot slot de senioren waar Emmy 14e werd en Marije 10e.
Allemaal gefeliciteerd met jullie behaalde plaats, erg knap en goed gedaan!
turnen 2e plaatingswedstrijd merel, fenna, emmy en marije
Links: Marjanne Hoekstra ; Rechts: Marije Hummel, Emmy de Boer, Fenna  Bosma en Merel Wieringa.

 

*Ouder nieuws is terug te vinden onder de pagina ‘Nieuwsarchief’: http://www.hsv-hardegarijp.nl/nieuws/nieuwsarchief/