Nieuws

Monique Osinga geslaagd voor jurycursus RG3 (9 maart 2017)
Monique Osinga is geslaagd voor de jurycursus Ritmische Gymnastiek! Super gedaan. Hartelijk dank voor je hulp; de selectiemeisjes kunnen hierdoor deelnemen aan wedstrijden. We wensen je veel succes en wijsheid toe bij het jureren van de oefeningen!

Tweede plaatsingswedstrijd RG (5 maart 2017)
Gister vond de tweede plaatsingswedstrijd ritmische gymnastiek plaats in Oostwold. Anthe, Leondra, Emi en Fenna kwamen in actie namens HSV met hun individuele oefeningen. Fenna nam deel met een lint- en knotsoefening in de categorie junioren. Emi mocht een oefening zonder materiaal en een lintoefening laten zien en kwam hiermee uit bij de mini’s. Anthe en Leondra draaiden een hoepeloefening en gezamenlijk een duo baloefening in de categorie pre-junioren. Goed gedaan allemaal!

HSV leden aanwezig in Poiesz Hardegarijp (17 februari 2017)
Een aantal van onze leden staat morgen van 10.00-15.00 uur in de Poiesz in Hardegarijp om tompoucen te verkopen. Kom je ook langs? Onze club kan hiermee, samen met andere aanbiedingen, veel extra munten verdienen! Tot morgen!

Noflike Jun Hardegarijp
(8 februari 2017)
Zaterdagavond doen een aantal jazzgroepen mee aan de Noflike Jûn in it Maskelyn, aanvang 19.30 uur. Jazz 2, jazz 3 en jazz 5 laten hier hun dansen zien die ze tijdens het FK Jazzdance een prijs opgeleverd hebben. Ook zullen Norah Willekes en Serena Feenstra hun individuele dans nog eens laten zien. Veel plezier en succes alvast!

Eerste plaatsingswedstrijd RG (5 februari 2017)
Gister was de eerste plaatsingswedstrijd voor onze RG meiden in Burgum! Anthe en Leondra mochten de spits afbijten met hun duo bal oefening. Ze draaien een prachtige oefening en vingen alle gooien met bal. Daarna was het tijd voor hoepel individueel, een pittige oefening maar ook deze draaiden beide dames keurig!

In wedstrijd twee was het de beurt aan Emi met haar oefening zonder materiaal. Het was haar eerste wedstrijd, dus extra spannend. Desondanks zette ze een spetterende oefening neer! Keurig op muziek en zelfs de moeilijke evenwichten gingen goed, heel goed gedaan!

Als laatste was Fenna aan de beurt. Fenna kwam dit jaar bij het eerst uit in de categorie junioren en had zowel een knots als lint oefening, beide pittige materialen. Het vele oefenen resulteerde in twee keurige oefeningen! Met slechts één kleine misser zette ze een knappe prestatie neer. Ontzettend goed gedaan!

Succesvol FK voor jazzgroepen (28 januari 2017)
Super succesvolle dag voor HSV Jazz op de Friese Kampioenschappen voor groepen! Alle groepen een welverdiende podiumplaats. Gefeliciteerd!
Jazz 1: 3e prijs | Jazz 2: 2e prijs | Jazz 3: 3e prijs | Jazz 4: 1e prijs | Jazz 5: 1e prijs

Vooraankondiging Poiesz Jeugd Sponsor Actie (26 januari 2017)
Ook dit jaar zijn we blij weer mee te mogen doen aan de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz. Vanaf 6 februari is het mogelijk de munten (die je krijgt bij het boodschappen doen bij de Poiesz) te doneren aan je favoriete club: HSV! De koker van HSV staat vanaf 6 februari in de Poiesz in Hardegarijp. We zullen je via onze social media kanalen regelmatig op de hoogte houden van speciale aanbiedingen en producten waarbij extra munten worden gegeven. Met deze spaaractie kunnen we een mooi bedrag voor de club verdienen. Kunnen we ook op jouw hulp rekenen?

Eerste plaatsingswedstrijd turnen groep 3 (24 januari 2017)
Afgelopen zaterdag was de eerste plaatsingswedstrijd turnen van groep 3 te Hardegarijp. In totaal zijn er twee plaatsingswedstrijden; je moet aan beide wedstrijden hebben deelgenomen wil je je kunnen plaatsen voor de Friese Kampioenschappen. HSV Hardegarijp deed met twee turnsters mee aan deze wedstrijd die in eigen turnhal plaatsvond.

In de eerste wedstrijd was het de beurt aan Jente Baarsma, pupil 1 D3. Jente begon met een prachtige vloeroefening. De sprong ging ook erg goed dus begon Jente met veel motivatie aan de brugoefening. Deze ging uitstekend en met goede moed ging ze hierna naar het laatste onderdeel; de balk. Bij de prijsuitreiking bleek dat Jente het uitstekend had gedaan, ze kreeg het zilver omgehangen!

In de tweede wedstrijd mocht Ilse van Eijden strijden, pupil 2 D2. Zij begon met een super goede vloeroefening waar niets op aan te merken was. De sprong ging goed en ook de brug ging geweldig. Ook voor Ilse kwam als laatste onderdeel de balk. Ze is knap 6e geworden.

Mooie resultaten tijdens het eerste meetmoment. Beide meiden gaan vol goede moed trainen voor de volgende plaatsingswedstrijd op 25 maart.

IMG_0274

Kerstshow HSV (13 december 2016)
Zaterdag 17 december 2016 organiseert HSV de jaarlijkse kerstshow. Leden van jazzdance, ritmische gymnastiek, turnen en zumba zullen diverse optredens verzorgen. De kerstshow zal dit jaar gehouden worden in het theater van it Maskelyn in Hardegarijp. Familie, vrienden en andere belangstellenden zijn van harte welkom om te komen kijken! Entree is gratis, echter zal er bij de ingang naar een vrijwillige bijdrage worden gevraagd. Deelnemers hebben via hun trainster informatie ontvangen over kleding en eventuele accessoires.

2016 - Kerstshow uitnodiging