Nieuws

ACRO-debuut van Aya en Vera (14 januari 2018)
Gisteren op zaterdag 13 januari had HSV een debuut in de ACRO-gymnastiek: Aya en Vera van de turnselectie leek het leuk om samen met de selectietrainster een oefening te maken en deden gisteren voor het eerst mee met een ACRO wedstrijd, die in Surhuisterveen gehouden werd. Ondanks dat HSV nog nooit ACRO heeft gegeven en er voor de meiden maar weinig tijd was om te oefenen, hebben Aya en Vera een prachtige dans laten zien die zelfs de tweede prijs opleverde! Echt superknap gedaan meiden!
En vanwege het succes mogen andere meiden die belangstelling hebben voor ACRO contact opnemen met de selectietrainster van turnen.
turnen
Het regent medailles bij de Friese Kampioenschappen Jazz (13 januari 2017)
Vandaag waren de Friese Kampioenschappen Jazz Dance in Holwerd. Er deden veel meiden mee uit verschillende leeftijdscategorieën en er zijn in totaal tien medailles gewonnen die dag waarvan drie meiden (Dian Huiberts, Rosalyn van Duinen en Norah Willekes) Fries Kampioen zijn geworden! Supergoed gedaan meiden!
jazz1 jazz2
Nieuwe trainsters (23 november 2017)
Onze trainingsstaf is begin dit seizoen uitgebreid! Per september hebben we de volgende juffen mogen verwelkomen:
– Aukje Postma: peuter/kleuter beweeguur op woensdag
– Inge Rodenhuis: turnen recreatie op woensdag
– Maaike Buser: ritmische gymnastiek op vrijdag
Daarnaast hebben we afscheid genomen van Roosmarijn Piek en Irene Mink, beide ritmische gymnastiek. Roosmarijn heeft Maaike de afgelopen periode ingewerkt en zal op de achtergrond nog betrokken blijven.
Ledenstop Jazz 1 (23 november 2017)
Er is een tijdelijke ledenstop voor jazzdance 1, 6-9 jaar. Na de Friese Kampioenschappen in februari 2018 is instroom weer mogelijk. Bij zowel de eerste turngroep (woensdag 14.30 – 15.30 uur) als de ritmische gymnastiekgroep (vrijdag 16.00 – 17.00 uur) is voldoende ruimte voor deze leeftijdscategorie.
Peuter/kleuter beweeguur (22 november 2017)
Sinds dit seizoen bieden we een peuter/kleuter beweeguur aan op woensdagmiddag. In dit uur kunnen de kinderen spelenderwijs kennismaken met de verschillende disciplines van HSV. Onder begeleiding van juf Aukje worden de basiselementen van gymmen en dansen aangeleerd. Er is nog ruimte voor nieuwe leden; de les wordt gegeven op woensdag van 15.45 – 16.30 uur in sporthal ‘de Hege Fiif’.

 

*Ouder nieuws is terug te vinden onder de pagina ‘Nieuwsarchief’: http://www.hsv-hardegarijp.nl/nieuws/nieuwsarchief/