Nieuws

Mooie opkomst bij proefles peuter/kleuter beweeguur (12 juli 2017)
Vanmiddag kwamen 15 peuters en kleuters naar de sporthal in Hardegarijp voor de proefles van juf Aukje. Er werd fanatiek deelgenomen aan de les die in het teken stond van vakantie! Een lekker uurtje dansen, gymmen en springen met aandacht voor het bewegen en gebruiken van de verschillende lichaamsdelen. Na de zomervakantie gaan we officieel van start met deze groep. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal de groep gesplitst worden in een uur voor peuters en een uur voor kleuters. Wil je ook je (klein)kind aanmelden? Geef het door via voorzitter@hsv-hardegarijp.nl en we houden je op de hoogte van de startdatum- en tijd.
001003005006

 

Demonstraties door de Jazz teams (8 juli 2017)
Jazz 3, 4 en 5 deden dit weekend mee aan het internationaal dansfestival ‘Moai Fuort’ in Burgum! Vrijdag de opening met een grote flashmob in het centrum, en zaterdag lieten ze nog één keer hun demodansen zien op het festivalterrein bij Glinstra State. Dit waren spetterende optredens en hiermee hebben deze Jazz teams hun seizoen knallend afgesloten! Heeft u de optredens dit jaar gemist? Niet getreurd, komende week komen de optredens nog op YouTube te staan. 🌎

Jazz 3,4 en 5 Glinstra State

 

Ritmische Gymnastiek eindshow (4 juli 2017)
Vanmiddag hebben de meiden van Ritmische Gymnastiek hun oefeningen laten zien tijdens de eindshow. Alle meiden hebben het hartstikke goed gedaan en hebben allemaal een diploma ontvangen.
Hou het YouTube-kanaal in de gaten want er komt een compilatie van de gehele show online en een aantal oefeningen die zijn laten zien!

DSC00607

 

Proefles woensdag 12 juli peuter/kleuter beweeguur (2 juli 2017)
Volgend jaar start HSV met het peuter/kleuter beweeguur. Op woensdag 12 juli is er een gratis proefles voor jongens en meisjes onder de 7 jaar.
Flyer peuterkleuter beweeguur

 

*Ouder nieuws is terug te vinden onder de pagina ‘Nieuwsarchief’: http://www.hsv-hardegarijp.nl/nieuws/nieuwsarchief/