Nieuws

Instroming jazzgroepen en suggestie mini-jazz (26 april 2018)
Twee informatienieuwtjes over de jazzdance:
* Het is bij de jazzgroepen op dit moment niet mogelijk om in te stromen. De jazz-groepen zijn op dit moment bezig met oefenen voor een uitvoering waardoor instroom nu niet handig is. Na 2 juni kan er weer ingestroomd worden omdat er dan meer ruimte is voor proeflessen. Daarnaast kunnen de groepen door proeflessen te geven voor de zomer meteen aan de slag na de zomervakantie. Dus mocht je iemand weten die graag op jazz wil, dan is de beste proeflestijd tussen 2 juni en de zomervakantie.
* Daarnaast is het opgevallen binnen het bestuur dat er veel vraag is naar jazz dance onder de jongere leeftijden. Jazz 1 is erg populair voor instromers van 6 jaar oud. Omdat jazz 1 snel vol zit en er ook belangstelling is voor jazzdance binnen de wat oudere kinderen van het peuter/kleuter beweeguur overweegt het bestuur een mini-jazz op te starten voor 4 -6 jaar. Er wordt nog nagedacht over dit concept en het bestuur is nog bezig met het vinden van een juf voor deze mini-jazz. Wanneer dit zal worden gerealiseerd wordt dit uiteraard aangekondigd.
Uitslag Grote Clubactie (20 april 2018)
De Grote Clubactie was dit jaar ook weer een groot succes! Door de vele steun van de mensen uit de omgeving is HSV als 3e geëindigd en hebben we een bedrag ontvangen van maar liefst €1044,-. Fantastisch nieuws! En daarom willen we bij deze iedereen bedanken die munten heeft geschonken aan HSV.
Privacybeleid (19 april 2018)
Vanwege het privacybeleid is er besloten onder het bestuur dat de nieuwsberichten en foto’s van twee jaar geleden en meer zullen worden verwijderd van de website en de social media.
Geslaagde regiofinale in Twello voor selectie Ritmische Gymnastiek (8 april 2018)
Gisteren vond in Twello de regiofinale plaats voor de tweede divisie selectie in Ritmische Gymnastiek. Slechts de helft van de gymnasten konden zich door de plaatsingswedstrijden plaatsen voor deze finale. Thirza werd bij de mini’s knap 4e en Emi werd ook knap 8e bij de benjamin’s. Een geslaagde dag dus!
regiofinale
Thirza en Emi met de vlag, Rigt-Anne was mee om te supporten!
Stichting Leergeld en Jeugd Sportfonds (24 maart 2018)

Steeds meer kinderen kunnen om financiële redenen niet de dingen doen die voor leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Daarom stelt de gemeente Tystjerksteradiel budget beschikbaar om kinderen uit de gemeente de gelegenheid te geven om bijvoorbeeld te kunnen sporten. Zo worden de ouders van deze kinderen met een te laag inkomen een handje geholpen.
Ook voor sporten bij HSV kan er ondersteuning van de gemeente aangevraagd worden door middel van Stichting Leergeld in samenwerking met het Jeugd Sportfonds. Via www.kindpakket.nl kunnen ouders zelf een aanvraag doen. Het Jeugd Sport Fonds heeft €225,00 beschikbaar per jaar voor een sportend kind en voor sommige sporten is dat genoeg maar vaak niet om er ook nog sportkleding aan te vragen. Het gezin krijgt dan ook een bon ter waarde van €70,00 die ze bij 2 sportwinkels in de gemeente kunnen gebruiken voor de artikelen die Stichting Leergeld er op gezet heeft.

Voor meer informatie, klik op het document.
Uitwerking St Leergeld JSF verenigingen

 

*Ouder nieuws is terug te vinden onder de pagina ‘Nieuwsarchief’: http://www.hsv-hardegarijp.nl/nieuws/nieuwsarchief/