Kun je niet stilzitten als je een leuk nummer op de radio hoort? Geniet jij ook zo van die dansprogramma’s op tv? En lijkt het je super leuk om coole moves en bewegingen uit clips, musicals en dansen van bekende tv programma’s te leren? Dan is Modern Jazz Dance iets voor jou! Kom ook lekker dansen op de nieuwste hippe muziek!

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen meedoen met Modern Jazz Dance. Elke nieuwe deelnemer mag 2 proeflessen meedraaien.

Recreatiegroepen
Bij Modern Jazz Dance hebben we op dit moment 5 recreatiegroepen die elk jaar een paar dansen instuderen voor shows en het jaarlijkse FK. De groepen zijn verdeeld over verschillende leeftijdscategorieën en hebben elk op een ander moment les. Voor de precieze informatie over in welke groep jij of je kind past kun je klikken op ‘Lesrooster’.

Selectiegroep
De selectie van Modern Jazz Dance bestaat uit een aantal meisjes die hiervoor zijn geselecteerd. De deelnemende meisjes trainen extra naast het reguliere lesuur (meer informatie onder ‘Lesrooster’). Er wordt getraind voor het FK Individueel dat plaatsvindt in de periode oktober-februari. Voor meer informatie over de wedstrijdkleding kun je klikken op ‘Informatie’ > ‘Wedstrijden’ > ‘Wedstrijdkleding’ > ‘Kleding Modern Jazz Dance’.

Meer weten? Kom gerust eens bij de les kijken! Je kan een gratis proefles doen, maar stuur wel even een mailtje naar de desbetreffende trainster om te laten weten wanneer je voor een proefles komt. De mailadressen staan onder ‘Informatie’ > ‘Trainsters’ en de groepen gekoppeld aan de trainsters staan in het ‘Lesrooster’.

Regels rondom de lessen
– De haren worden in een vlecht, staart of knot gedragen.
– Graag op tijd afmelden wanneer je niet kan komen, dit kan via WhatsApp of een belletje.
– Kom ruim op tijd zodat we ook op tijd aan de les kunnen beginnen!
– Tijdens de les geen publiek op de tribune, de laatste 5 minuten mag er op de tribune gekeken worden maar wel in stilte!
– Voor de les naar het toilet zodat dit in de les minder vaak hoeft.