ZUMBA hoeft bijna geen introductie meer: meer dan 15 miljoen mensen in 180 landen gaan regelmatig naar een Zumba training. Deze Latijns-Amerikaans geïnspireerde dance-fitness zorgt ervoor dat je niet het idee hebt dat je met een saaie workout bezig bent, maar je hebt een uur lang plezier! Met Zumba is het elke les Partytime!

Verschillende dansstijlen passeren de revue: salsa, merengue, reggaeton, hiphop, samba, bachata en nog veel meer. De choreografieën variëren van makkelijk tot wat pittiger, maar zijn door iedereen te volgen. Ze zijn namelijk altijd aan te passen aan elk niveau. Doordat je de hele les aan het dansen en in beweging bent, bouw je snel conditie op en verbrand je calorieën zonder dat je er erg in hebt. Je gebruikt je hele lichaam, dus na de les kom je moe maar voldaan en vooral vrolijk weer thuis.

De Zumba lessen vinden plaats op woensdagavond van 19.30 – 20.30 uur. Kom kennis maken met Zumba bij HSV, de eerste twee lessen zijn gratis! Stuur even een mailje naar Esther om te laten weten dat je komt voor een proefles. Haar mailadres is te vinden onder ‘Informatie’ > ‘Trainsters’.

Logo Zumba